ΡΑΦΗΝΑ Καιρός

   

Ομόνοια: 26 συλλήψεις σε οίκο ανοχής για παραβίαση των μέτρων κατά του κορωνοϊού

Συνολικά 26 συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Τρίτης σε οίκο ανοχής στην ...

Ομόνοια για παραβίαση των μέτρων κατά του κορωνοϊού. Ειδικότερα, στο πλαίσιο των ελέγχων για παράνομη λειτουργία οίκων ανοχής στο κέντρο της Αθήνας, εντοπίστηκε σε διώροφο κτήριο, οίκος ανοχής, εντός του οποίου παρευρίσκονταν άτομα και συνελήφθησαν 15 άνδρες και 11 γυναίκες για παράβαση των διατάξεων περί αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού.

Αστυνομικοί επιχείρησαν να διενεργήσουν σχετικό έλεγχο, στη θέα τους όμως σφράγισαν από μέσα την κεντρική είσοδο και τις εσωτερικές πόρτες, προκειμένου να αποτρέψουν τον επικείμενο έλεγχο.

Στη συνέχεια, οργανώθηκε επιχείρηση εισόδου στο ανωτέρω κτήριο, με την παρουσία εκπροσώπου της δικαστικής Αρχής, εντός του οποίου κατελήφθησαν δύο γυναίκες, ως προσωρινά υπεύθυνες να λειτουργούν οίκο ανοχής παραβιάζοντας την επανασφράγισή του, που είχε τεθεί από τον Δήμο Αθηναίων, εννέα γυναίκες ως εργαζόμενες και 15 άνδρες ως πελάτες, παραβιάζοντες άπαντες τις διατάξεις περί αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού.

Σε όλους τους συλληφθέντες επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 300 ευρώ, ενώ στον εκμισθωτή και ιδιοκτήτη του κτηρίου επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 5.000 ευρώ και στις προσωρινά υπεύθυνες διοικητικό πρόστιμα 3.000 ευρώ.

Επιπρόσθετα, σε βάρος επτά εκ των συλληφθέντων σχηματίσθηκε δικογραφία από το Α.Τ. Ομονοίας, για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών και θα εφαρμοστεί σε βάρος τους το διοικητικό μέτρο της απέλασης.

 

ΠΗΓΗ:cnn.gr

Τα πρωτοσέλιδα σήμερα

Αστρολογικές προβλέψεις

Διαβάστε επίσης:

Χρησιμοποιούμε Cookies, έτσι ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης! Ευχαριστούμε.
Ok