ΡΑΦΗΝΑ Καιρός

   

Εποπτεία αγοράς: Πρόστιμα 11.300 ευρώ για μη τήρηση μέτρων Covid-19 την περασμένη εβδομάδα

Πρόστιμα συνολικού ύψους 11.300 ευρώ επιβλήθηκαν, εκ των
οποίων 10.800 ευρώ, αφορούσαν στη μη τήρηση των ...

μέτρων κατά της διασποράς του Covid-19 στην κοινότητα και 500 ευρώ για παράβαση των Κανόνων Διακίνησης και Εμπορίας Προϊόντων Υπηρεσιών (Κανόνες ΔΙΕΠΠΥ). 

Η γενική γραμματεία Εμπορίου & Προστασίας Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης & Επενδύσεων ανακοινώνει την εβδομαδιαία επιχειρησιακή δραστηριότητα της Διυπηρεσιακής Μονάδας Ελέγχου της Αγοράς (ΔΙ.Μ.Ε.Α.) για την αντιμετώπιση του παράνομου εμπορίου στο σύνολο της επικράτειας και την τήρηση των μέτρων κατά της διασποράς του COVID-19 στην κοινότητα: 

1. Κατά το χρονικό διάστημα από 04.01.2021 έως και 10.01.2021 πραγματοποιήθηκαν συνολικά 2.403 έλεγχοι και βεβαιώθηκαν μία παράβαση που αφορούσε στο παράνομο εμπόριο και 10 που αφορούσαν στη μη τήρηση των μέτρων κατά της διασποράς του COVID-19 στην κοινότητα.

2. Σε συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία, τη Δημοτική Αστυνομία Αθήνας και Θεσσαλονίκης και την συνδρομή των τοπικών, δημοτικών και περιφερειακών, αρχών, οι επιχειρήσεις της ΔΙ.Μ.Ε.Α. για την αντιμετώπιση του παράνομου εμπορίου και την εφαρμογή των μέτρων κατά του COVID-19, έλαβαν χώρα σε Αττική και Κεντρική Μακεδονία.

 

ΠΗΓΗ:naftemporiki.gr

Τα πρωτοσέλιδα σήμερα

Αστρολογικές προβλέψεις

Διαβάστε επίσης:

Χρησιμοποιούμε Cookies, έτσι ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης! Ευχαριστούμε.
Ok