ΡΑΦΗΝΑ Καιρός

   

Τα πρωτοσέλιδα σήμερα


Λέσβος: Συλλήψεις για «κορωνοπάρτι» και έγγραφα μετακίνησης

Εντατικοί είναι, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ,
οι έλεγχοι και στα νησιά του Βορείου Αιγαίου ...

για την εφαρμογή των μέτρων για την αποφυγή και τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού.

Στο πλαίσιο αυτό, συνελήφθησαν το τελευταίο διήμερο στη Λέσβο τέσσερα άτομα που κατηγορούνται, κατά περίπτωση, για τα αδικήματα της απείθειας και της βίας κατά υπαλλήλων, καθώς και για παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών.

Ειδικότερα, απογευματινές ώρες προχθες(26-2-2021), σε ελέγχους από ειδικό αστυνομικό κλιμάκιο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λέσβου, συνελήφθησαν στην ευρύτερη περιοχή της Μυτιλήνης, δύο αλλοδαποί, οι οποίοι αρνήθηκαν να επιδείξουν απαιτούμενα για τη μετακίνησή τους έγγραφα και να συμμορφωθούν σε υποδείξεις των αστυνομικών, ενώ ακολούθως, όπως αναφέρει η ΕΛΑΣ, τους απώθησαν βίαια.

Σε βάρος των συλληφθέντων βεβαιώθηκαν πρόστιμα ύψους 300 ευρώ, για παραβίαση περιορισμού κίνησης.

Επίσης, πρώτες πρωινές ώρες χθες, συνελήφθησαν στη Μυτιλήνη, από αστυνομικούς του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος, δύο αλλοδαποί, οι οποίοι όπως διαπιστώθηκε είχαν προβεί στη διοργάνωση ιδιωτικής συνάθροισης στην οικία τους, στην οποία συμμετείχαν άλλα οκτώ άτομα (έξι αλλοδαποί/δύο άντρες, τέσσερις γυναίκες και δύο Ελληνίδες).

Σε βάρος των συλληφθέντων διοργανωτών της συνάθροισης βεβαιώθηκαν πρόστιμα ύψους 3.000 ευρώ, ενώ στους λοιπούς συμμετέχοντες επιβλήθηκαν πρόστιμα ύψους 300 ευρώ για παραβίαση περιορισμού κίνησης.

 

ΠΗΓΗ:naftemporiki.gr

Αστρολογικές προβλέψεις

Διαβάστε επίσης:

Χρησιμοποιούμε Cookies, έτσι ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης! Ευχαριστούμε.
Ok