ΡΑΦΗΝΑ Καιρός

Μονή Πετράκη: Ιερέας έριξε τοξικό υγρό σε μητροπολίτες - Οκτώ άτομα στο Νοσοκομείο

Ένας ιερέας έριξε τοξικό υγρό
σε επτά μητροπολίτες και έναν ...

αστυνομικό στην Μονή Πετράκη την ώρα που ήταν σε εξέλιξη Συνοδικό Δικαστήριο σε βάρος του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από πηγές της ΕΛΑΣ, ο ιερέας, που ανήκει στην Μητρόπολη Βέροιας, φέρεται να εμπλεκόταν σε υπόθεση ναρκωτικών.

Με την ανάκρουση του αποτελέσματος, ο ιερέας που καθαιρέθηκε, έβγαλε ένα μπουκάλι με τοξικό υγρό και πέταξε το περιεχόμενό του στους επτά μητροπολίτες που αποτελούσαν τα μέλη του Συνοδικού Δικαστηρίου και σε έναν αστυνομικό που έσπευσε να βοηθήσει.

Στη συνέχεια προσπάθησε να διαφύγει αλλά συνελήφθη από την φρουρά της Μονής και οδηγήθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών.

«Επιτέθηκα γιατί με καθαίρεσαν. Θεωρώ άδικη την υπόθεση για την οποία κατηγορούμαι. Είναι σκευωρία η υπόθεση με τα ναρκωτικά» ήταν τα πρώτα λόγια του δράστη.

Στη Μονάδα Εγκαυμάτων του ΚΑΤ διεκομίσθηκαν από το Λαϊκό Νοσοκομείο οι μητροπολίτες Δρυϊνουπόλεως Ανδρέας και Γουμενίσσης Δημήτριος.

Στο Λαϊκό Νοσοκομείο νοσηλεύονται, μέχρι στιγμής, πέντε μητροπολίτες, οι Κηφισίας Κύριλλος, 'Αρτης Καλλίνικος, Κασσανδρείας Νικόδημος, Γλυφάδας Αντώνιος και Ζακύνθου Διονύσιος, οι οποίοι φέρουν ελαφρότερα εγκαύματα.

Από την επίθεση επλήγησαν και δύο κληρικοί των Συνοδικών Δικαστηρίων.

 

ΠΗΓΗ:naftemporiki.gr

Τα πρωτοσέλιδα σήμερα

Αστρολογικές προβλέψεις

   

Διαβάστε επίσης:

Χρησιμοποιούμε Cookies, έτσι ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης! Ευχαριστούμε.
Ok