ΡΑΦΗΝΑ Καιρός

ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ: Προσοχή στους «υπαλλήλους»

Η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ ζητά από τους
καταναλωτές να είναι τόσο ...
προσεκτικοί όσο και καχύποπτοι κάθε φορά που κάποιος επιτήδειος ζητήσει να ελέγξει την εσωτερική ηλεκτρική εγκατάσταση. Τονίζει μάλιστα ότι αυτό και μόνο είναι αρκετό για να υποψιαστεί κάποιος ότι «κάτι δεν πάει καλά».
 
Διευκρινίζει ότι οι καταναλωτές πρέπει να γνωρίζουν ότι κανείς από τους τεχνικούς της ΔΕΗ και του ΔΕΔΔΗΕ δεν έχει αρμοδιότητα να μπει στο σπίτι τους και σίγουρα οι «κανονικοί» τεχνικοί δεν το κάνουν όταν επεμβαίνουν για να αντιμετωπίσουν βλάβες.
 
Στη συνέχεια η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ αναφέρει ότι «οι διοικήσεις των εταιρειών του Ομίλου ΔΕΗ χρειάζεται να αναλάβουν πρωτοβουλίες για την καλύτερη ενημέρωση των καταναλωτών ώστε να σταματήσει η δράση των δήθεν τεχνικών που επιλέγουν, συνήθως ηλικιωμένους, για να τους εξαπατήσουν.
 
Ακόμα, οι διοικήσεις θα μπορούσαν να επαναχορηγήσουν στο προσωπικό, διακριτικές κάρτες με τις οποίες ήταν εφοδιασμένοι παλαιότερα οι τεχνικοί των συνεργείων της ΔΕΗ».
 
Με αφορμή το τελευταίο περιστατικό, η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ καλεί τους πολίτες να μην επιτρέπουν σε αγνώστους να μπαίνουν μέσα στα σπίτια τους.
 
ΠΗΓΗ:Lawandorder.gr
Εφημερεύοντα Νοσοκομεία σε όλη την Ελλάδα
Δρομολόγια Πλοίων από και προς Ραφήνα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ:

  

Τα πρωτοσέλιδα σήμερα

Αστρολογικές προβλέψεις

   

Χρησιμοποιούμε Cookies, έτσι ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης! Ευχαριστούμε.
Ok