Αγγελική Ηλιάδη: Ο χωρισμός με τον Γκέντσογλου και το πρόβλημα υγείας

Για το χωρισμό της με τον Σάββα Γκέντσογλου, αλλά και το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε μίλησε η...

Αγγελική Ηλιάδη στην εκπομπή «Μαζί σου σαββατοκύριακο». «Δεν είχα ποτέ ανασφάλεια με τον εαυτό μου. Δεν ένιωθα ανασφάλεια που ο σύντροφός μου ήταν μικρότερός μου. Όταν ήμουν με τον Σάββα, είπα δεν με νοιάζει, ας το μάθουν, γιατί ένιωθα πολύ όμορφα μαζί του. Με τον Σάββα δεν σκεφτόμουν το αύριο. Νιώθω τυχερή γιατί με τον Σάββα ένιωσα τον απόλυτο έρωτα. Ο Σάββας είναι η μεγαλύτερη αγάπη της ζωής μου. Όταν τελειώνει ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή σου νιώθεις πόνο και εγκατάλειψη», είπε αρχικά η Αγγελική Ηλιάδη.

«Ήθελα να χαρίσω έναν πατέρα στο μεγάλο μου γιο. Έκανα "φάουλ" γιατί δεν ήμουν δίπλα στον Σάββα όσο έπρεπε. Πάλεψα να κρατήσω την οικογένεια, αλλά δεν τα κατάφερα. Θα ήμασταν ακόμα με τον Σάββα, αν ερχόταν στην Ελλάδα. Η έξυπνη γυναίκα ας ψάχνει μία στο τόσο το κινητό», πρόσθεσε η Αγγελική Ηλιάδη.

«Ο χωρισμός ήταν δύσκολος, πόνεσα, ένιωσα ότι απογοήτευσα τα παιδιά μου. Μετά το χωρισμό ένιωσα ότι ο μεγάλος μου γιος έχασε την εμπιστοσύνη του σε μένα. Ένιωσε ότι του πήρα πίσω την οικογένεια που του υποσχέθηκα» είπε η τραγουδίστρια και συνέχισε:

Για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πριν λίγο καιρό ανέφερε: 

«Το πρόβλημα είχε αρχίσει να επηρεάζει πολύ τον οργανισμό μου, να έχω πάρα πολλές αιμορραγίες, να αρρωσταίνω συνέχεια, να μην μπορώ να σηκωθώ από το κρεβάτι, να μην μπορώ να πάω στη δουλειά, οπότε κάποιοι στον χώρο μου βρήκαν την ευκαιρία, το χρησιμοποίησαν αυτό και δημιούργησαν γύρω από το όνομά μου κάτι πάρα πού άσχημο. Ακόμα και τώρα που πήγα στη Θεσσαλονίκη έπεσα από τα σύννεφα γι’ ακόμα μια φορά, όταν γύρισε ο επιχειρηματίας και μου είπε: "ακούγεται ότι δεν έρχεσαι (στις δουλειές σου)…", ακόμα και τώρα. 

Την επέμβαση την έκανα τον Ιανουάριο που μας πέρασε και πίστευα ότι έχει τελειώσει όλο αυτό. Ακόμα λοιπόν συζητιέται. Είναι πολύ κακοί οι άνθρωποι. Ενώ χωράμε όλοι και μπορούμε να κάνουμε τη δουλειά μας όμορφα. Να σεβόμαστε ο ένας τον άλλον και να μην προσπαθούμε να καταστρέψουμε έναν άνθρωπο, μια γυναίκα, η οποία παλεύει μόνη της εδώ και πάρα πολλά χρόνια με δύο παιδιά και το μόνο που θέλω είναι να καταφέρω να μεγαλώσω τα παιδιά μου με αξιοπρέπεια. Δεν ενοχλώ κανέναν και πραγματικά δεν θέλω να με ενοχλούν. Όλο αυτό το θεωρώ πολύ άδικο και πολύ κακό». 

 

Πηγή:news247.gr

ΡΑΦΗΝΑ Καιρός
Χρησιμοποιούμε Cookies, έτσι ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης! Ευχαριστούμε.
Ok