ΡΑΦΗΝΑ Καιρός

Τηλεργασίας έως το 2022 για την Amazon

Η Amazon ανακοίνωσε ότι οι
διοικητικοί υπάλληλοι της θα ...

επιστρέψουν το 2022 στα γραφεία τους στις ΗΠΑ, καθώς η εξάπλωση της μετάλλαξης Δέλτα καθιστά ανέφικτη την παρουσία τους.

Υπενθυμίζεται ότι η εταιρεία είχε ζητήσει από τους υπαλλήλους της να εξακολουθήσουν να εργάζονται από το σπίτι μέχρι τις 7 Σεπτεμβρίου, αλλά τώρα επανακαθόρισε ως ημερομηνία επιστροφής στα γραφεία την 3η Ιανουαρίου 2022.

«Eξακολουθούμε να παρακολουθούμε την κατάσταση όσον αφορά την COVID-19 και προσαρμόζουμε αναλόγως τις συστάσεις προς το προσωπικό». τονίζει η εταιρεία.  Η παράταση τηλεργασίας του κολοσσού του ηλεκτρονικού εμπορίου δεν αφορά το προσωπικό των αποθηκών ή τους διανομείς, που αποτελούν και την πλειονότητα των εργαζομένων του. Σύμφωνα με το νέο οργανόγραμμα, και μετά την πανδημία θα επιτραπεί στους διοικητικούς υπαλλήλους να εργάζονται δύο ημέρες την εβδομάδα από το σπίτι. Την ίδια στιγμή στις ΗΠΑ, που καταρρίπτουν τις τελευταίες ημέρες ρεκόρ νέων λοιμώξεων COVID, δύο εταιρείες του χρηματοοικονομικού τομέα, η επενδυτική Blackrock και η τράπεζα Wells Fargo, επίσης παρέτειναν την περίοδο τηλεργασίας για τους υπαλλήλους τους.

Η Wells Fargo, η μεγαλύτερη τράπεζα των ΗΠΑ όσον αφορά στο εργατικό δυναμικό της, ανέβαλε την επιστροφή των υπαλλήλων από 7 Σεπτεμβρίου σε 4 Οκτωβρίου, ενώ τους έδωσε και αμειβόμενη άδεια προκειμένου να πάνε να εμβολιαστούν. Σε παρόμοια κατεύθυνση κινήθηκε και η επενδυτική Blackrock παρατείνοντας την τηλεργασία κατά ένα μήνα, έως την 1η Οκτωβρίου.

Η Google, το Facebook και το Twitter έχουν ήδη ανακοινώσει ότι αναβάλλουν την επιστροφή στα γραφεία, με τις δύο πρώτες εταιρείες να επιβάλλουν και τον εμβολιασμό των εργαζομένων.

ΠΗΓΗ:aftodioikisi.gr
 
 
Εφημερεύοντα Νοσοκομεία σε όλη την Ελλάδα
Δρομολόγια Πλοίων από και προς Ραφήνα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ:

  

Τα πρωτοσέλιδα σήμερα

Αστρολογικές προβλέψεις

   

Χρησιμοποιούμε Cookies, έτσι ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης! Ευχαριστούμε.
Ok