+30 697 1578511  anatakti@otenet.gr

 
 

Καρβέλι γεμιστό με τυρί και ζαμπόν

Υλικά

1 καρβελάκι ψωμί- 250γρ. κασέρι σε κυβάκια- 250γρ. ζαμπόν σε κυβάκια... 

μερικά κλαδάκια δεντρολίβανο- λίγο βούτυρο για την κρούστα

  • Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Κάνετε εγκοπές στο καρβέλι και μπήγετε σε όσο πιο πολλά σημεία μπορείτε το κασέρι, το ζαμπόν και το δεντρολίβανο.
  • Αλείφετε με βούτυρο το καρβελάκι, το σκεπάζετε με αλουμινόχαρτο και το βάζετε σε ταψί. Ψήνετε στο φούρνο για 20 λεπτά μέχρι να λιώσουν τα τυριά. Σερβίρετε το καρβέλι κόβοντας στα 4 και συνοδεύοντας με φυλλαράκια ρόκας και φέτες φρέσκιας ντομάτας πασπαλισμένες με χοντρό αλάτι.

 

Πηγή:olivemagazine.gr

ΡΑΦΗΝΑ Καιρός
Χρησιμοποιούμε Cookies, έτσι ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης! Ευχαριστούμε.
Ok