+30 697 1578511  anatakti@otenet.gr

 
 

Μοσχαρι βραστο σουπα

 

Υλικά:      
1 κιλό μοσχάρι
1 ματσάκι σέλινο...

4 μέτρια καρότα
4 μικρά κρεμμύδια
6 πατατούλες μέτριες
1 μεγάλη ώριμη ντομάτα
1 κούπα λάδι
αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση:

Βάζουμε  την κατσαρόλα  στη φωτιά και ρίχνουμε το κρέας με τόσο νερό να σκεπάζει το κρέας, περιμένουμε να βράσει και  το ξαφρίζουμε.
Αφού τελειώσουμε με αυτή τη διαδικασία, ρίχνουμε τα κρεμμύδια ολόκληρα, τα καρότα χοντροκομμένα ή στα 4 , το σέλινο, επίσης  χοντροκομμένο  και την ντομάτα ξεφλουδισμένη και κομμένη σε κυβάκια.
Στο  τέλος  ρίχνουμε τις πατάτες, αλάτι, πιπέρι, το λάδι και  σκεπάζουμε την κατσαρόλα.
Αφήνουμε  να βράσουν μέχρι να μαλακώσουν τα υλικά μας και να δέσει το ζουμάκι του.

 

απο τη Γιώτα Μιχαλοπούλου

ΡΑΦΗΝΑ Καιρός
Χρησιμοποιούμε Cookies, έτσι ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης! Ευχαριστούμε.
Ok