+30 697 1578511  anatakti@otenet.gr

 
 

Σαρδελα ή γαυρος λαδοριγανη

Υλικά:      
1 κιλό ψαράκια
μισή κούπα λάδι...

3 σκελίδες σκόρδο
λίγο μαϊντανό
λίγο ρίγανη, όσο πιάνουμε με τα τρία δάκτυλα
αλάτι και  πιπέρι

Εκτέλεση:

Σ’ ένα λαδωμέμο ταψί στρώνουμε τα ψαράκια μας, αφού πρώτα τα έχουμε καθαρίσει και πλύνει πολύ καλά.
Τους  ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, το σκόρδο κομμένο φετάκια, μαϊντανό ψιλοκομμένο και παρέλειψα χυμό από 2 λεμόνια και λάδι.
Ραντίζουμε με λίγο νεράκι, (ένα ποτήρι του κρασιού) και τα βάζουμε στο φούρνο για 10 με 15 λεπτά περίπου.

απο τη Γιώτα Μιχαλοπούλου

ΡΑΦΗΝΑ Καιρός
Χρησιμοποιούμε Cookies, έτσι ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης! Ευχαριστούμε.
Ok