ΡΑΦΗΝΑ Καιρός

   

Έναρξη Σεμιναρίου Χαρτοπλεκτικής (τεχνικής χαρτιού-Quilling) στη Χρυσή Τομή Κερατέας

Η Χρυσή Τομή υλοποιεί για 2η χρονιά το σεμινάριο χαρτοπλεκτικής (Quilling) με υπεύθυνη ...

τη σχεδιάστρια Τζούλη Καπάταη. Στο σεμινάριο αυτό θα διδαχθεί μία τεχνική δημιουργίας και σύνθεσης ποικίλων σχημάτων με λωρίδες χαρτιού. Πρόκειται για μια αρχαία ξεχωριστή τέχνη κατασκευής τρισδιάστατων αντικειμένων που κεντρίζει τη φαντασία και αποτελεί δημιουργική απασχόληση για μικρούς και μεγάλους.

Το σεμινάριο θα ξεκινήσει την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020 και θα πραγματοποιείται κάθε Πέμπτη 17:00-19:00 στο χώρο της Χρυσής Τομή (Λεωφ. Αθηνών-Σουνίου 55, Κεντρική πλατεία Κερατέας). Η διάρκεια του σεμιναρίου είναι 4 μαθήματα.

 

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε μαζί μας στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και καθημερινά 16:00-21:00 στα τηλέφωνα: 6984912459 – 6984614675.

 

* Το σεμινάριο θα υλοποιηθεί με περιορισμένο αριθμό ατόμων και με όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις για την αποφυγή της διασποράς της COVID-19. Στο χώρο της ΧΡΥΣΗΣ ΤΟΜΗΣ θα υπάρχουν διαθέσιμα αντισηπτικά και η χρήση μάσκας θα είναι υποχρεωτική κατά την είσοδο στο χώρο και καθ΄ όλη τη διάρκεια των σεμιναρίων.

Εφημερεύοντα Νοσοκομεία σε όλη την Ελλάδα
Δρομολόγια Πλοίων από και προς Ραφήνα
Χρησιμοποιούμε Cookies, έτσι ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης! Ευχαριστούμε.
Ok